Готельно-ресторанне господарство (технологія приготування)

1. Банкет хрестини
2. Банкет чай на 16 ocіб
3. Дослідження і аналіз витрат робочого часу в доготівельних цехах
4. Інноваційні технології страв з цукіні
5. Крученики волинські
6. Організація обслуговування святкових заходив в діючому заклади ресторанного господарства
7. Організація виробничого процесу у гарячому цеху при готельному комплексу
8. Організація надання додаткових послуг у готелі
9. Організація обслуговування святкових заходів у діючому закладі ресторанного господарства (на прикладі бенкету за столом з частковим обслуговуванням)
10. Організація обслуговування туристів у хостелах
11. Організація процесу обслуговування споживачів офіціантами
12. Організація та технологія обслуговування туристичної групи з 20 туристів
13. Сучасні технології та напрями приготування холодних напоїв
14. Сучасні технології та правила подання кави
15. Теплова обробка овочів
16. Технологічна характеристика порційного і безперервного способів приготування булочних вироблень
17. Технологія виробництва печива
18. Технологія приготування здобного печива
19. Технологія приготування котлети та шоколаду зі збитими вершками
20. Технологія бронювання процесу виробництва послуг розміщення в готелі
21. Технологія зберігання та консервування плодів та овочів
22. Технологія надання готельних послуг на прикладі мотелю-кемпінгу
23. Технологія надання послуг розміщення в готелі Україна
24. Технологія надання послуг харчування в діяльності готельного комплексу «Братислава»
25. Технологія надання послуг харчування в діяльності готельного комплексу «Гоголь» м. Полтава
26. Технологія напівфабрикатів і страв із кнельної маси із птиці
27. Торт Казка. Бананове парфе
28. Торт Київський. Tipaмicy
29. Торт рублений. Десерт
30. Торт Сметанник. П’яна вишня
31. Туристичний готель 3-зірковий на 60 номерів
32. Характеристика значення рідких опар в приготуванні батону простого
33. Яблука в тicті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *